Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Dongguan Hengtaichang Intelligent Door Control Technology Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Dongguan Hengtaichang Intelligent Door Control Technology Co., Ltd.

Dongguan Hengtaichang Intelligent Door Control Technology Co., Ltd.

Dongguan Hengtaichang Intelligent Door Control Technology Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-4000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 50% - 60%
Εισαγωγή

Καθιερωμένη το 2006, Co. τεχνολογίας ελέγχου πυλών HengTaichang η ευφυής, ΕΠΕ είναι κύριος κατασκευαστής των αυτόματων πορτών. Βρισκόμαστε σε Dongguan όπως ως «εργοστάσιο του κόσμου». Είναι πολύ κατάλληλο σε όλο τον κόσμο αεροπορικώς ή τη θάλασσα.

Το HengTaichang είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την ανάπτυξη, το σχέδιο, την παραγωγή, την εγκατάσταση, τις πωλήσεις, την υπηρεσία και τις μεταπωλήσεις δεδομένου ότι ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές, κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε σχεδιάσει, έχουμε αναπτύξει και έχουμε κατασκευάσει ένα ευρύ φάσμα των αυτόματων πορτών, όπως οι κυλώντας πόρτες κουρτινών υψηλής ταχύτητας, η βιομηχανική συρόμενη πόρτα, η γρήγορη πόρτα παραθυρόφυλλων μετάλλων, η γρήγορη συσσώρευση των πορτών, η σιωπηλή πόρτα πορτών παραθυρόφυλλων κυλίνδρων, κρυστάλλου εμπορίου που διπλώνουν την πόρτα, απόδειξης πυρκαγιάς & απόδειξης φυσήματος, σκληρή γρήγορη στροβιλο πόρτα κυλίνδρων, τμηματική πόρτα γκαράζ τηλεχειρισμού, μακρινό παράθυρο παραθυρόφυλλων κυλίνδρων και ούτω καθεξής.

Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρησή μας έχει εργαστεί με τη γνωστή εργασία κατασκευαστών στενά με περιορισμένο, έχει εισαγάγει τον πιό πρόσφατο και περιπλοκότερο εξοπλισμό παραγωγής της διάφορης πύλης όγκων. Η χρήση των πρώτων υλών ανώτερης ποιότητας και των υψηλής ποιότητας συστατικών, και εμμένει στη «τελειότητα, έννοια προϊόντων παραγωγής ακρίβειας», για να εξασφαλίσει την παραγωγή ποικίλης όμορφης γενναιόδωρης, εύκολης λειτουργίας προϊόντων πορτών κυλίσματος, ασφάλεια, ασφάλεια, διάρκεια, εξασφάλιση ποιότητας. Εμείς πνεύμα «της τιμιότητας, της ποιότητας πρώτα, του πελάτη πρώτα, του ηγέτη υπηρεσιών,» του σκοπού περίπτωσης, πάθος για την κοινότητα για να παρέχει τους ασφαλέστερους πελάτες το καλύτερο ποικίλες πύλες ρόλων, αλλά και να παρέχει την περιεκτική υπηρεσία συντήρησης.

Η ικανοποίηση πελατών είναι ο αιώνιος στόχος μας. Εμμένουμε στις διοικητικές αρχές «της ποιότητας πρώτα, ο πελάτης πρώτα και πίστωση-βασισμένος» από την καθιέρωση της επιχείρησης και κάνει πάντα το καλύτερό μας για να ικανοποιήσει τις πιθανές ανάγκες των πελατών μας. Η επιχείρησή μας είναι ειλικρινά πρόθυμη να συνεργαστεί με τις επιχειρήσεις από προκειμένου να πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση δεδομένου ότι η τάση της οικονομικής παγκοσμιοποίησης έχει αναπτυχθεί με τη anirresistible δύναμη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Hengtaichang Intelligent Door Control Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. peterlee

Τηλ.:: 86-13423105657

Φαξ: 86-769-82870800

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)